Obedové menu

Možnosť objednania alebo rozvoz obedového menu.
Telefonické rezervácie obedového menu v reštaurácií do 11,00 hod.
Telefonické rezervácie na rozvoz obedového menu do 8,00 hod.
na tel. čísle: 0940 565 784

Cena obedového menu v pracovnom týždni je 4,00 €
Cena obedového menu cez víkend a počas sviatkov je 5,00 €
Zmena jedálneho lístka je vyhradená!

Pondelok - 14. októbra 2019

Polievka 0,33l Kuracia ragú, chliebal. 1,7
Menu 1 120/160 Hovädzí španielsky vtáčik, tarhoňaal. 1,3,7
Menu 2 120/200/50 Vyprážaný kurací rezeň v kukuričných lupeňoch, zemiaková kaša, čalamádaal. 1,3,7
Menu 3 350 Zapekané cestoviny s kuracím mäsom a brokolicou v smotanovej om, syral. 1,3,7
Menu 4 350 Listový šalát s 2ks pečené krídelká, chilli dip, bagetaal. 7

Utorok - 15. októbra 2019

Polievka 0,33l Fazuľová s kapustou, chliebal. 1
Menu 1 120/200 Bravčový paprikáš, haluškyal. 1,3,7
Menu 2 120/80/80 Zapekané kuracie prsia s broskyňou a syrom, 1/ ryža, 1/2 hranolky, ozdobaal. 1,7
Menu 3 150/200 Špenátový prívarok, 2ks volské oko, varené zemiakyal. 1,3,7
Menu 4 350 Kuracia taštička v lístkovom cestíčku, šalátal. 1,3,7

Streda - 16. októbra 2019

Polievka 0,33l Zeleninový vývar s maslovými haluškamial. 1,3,7,9
Menu 1 120/100/160 Bravčové výpečky, kyslá kapusta, knedľaal. 1,3,7
Menu 2 120/160 Kurací steak na grilovanej zelenej fazuľke, americké zemiakyal. 7
Menu 3 350 Slivkové gule s maslom a makom, ovocieal. 1,3,7
Menu 4 350 Miešaný šalát s grilovaným oštiepkom, medový dip, bagetaal. 7

Štvrtok - 17. októbra 2019

Polievka 0,33l Hŕstková, chliebal. 1
Menu 1 120/160/50 Bravčové ražničí, ryža, kyslá uhorkaal. 1
Menu 2 210/200/50 Vyprážané kuracie stehno, zemiaková kaša, kompótal. 1,3,7
Menu 3 120/180/50 Grilovaný encián s brusnicami, hranolkyal. 7
Menu 4 350 Grilovaná zelenina so syrom cottage a volským okom, bagetaal. 3,7

Piatok - 18. októbra 2019

Polievka 0,33l Paradajková s ryžou a syromal. 1,7
Menu 1 150/160 Hovädzie chilli con carne, ryžaal. 1
Menu 2 120/80/80 Kurací stehenný steak s volským okom a slaninou, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 3
Menu 3 150/200/50 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, T.O.al. 1,3,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s kuracím mäsom, niva, dip, bagetaal. 7