Obedové menu

Možnosť objednania alebo rozvoz obedového menu.

Telefonické rezervácie obedového menu v reštaurácií do 11,00 hod.
Telefonické rezervácie na rozvoz obedového menu do 11,00 hod.
na tel. čísle:

0940 565 784

Cena obedového menu v pracovnom týždni je 7,50 €
Cena obedového menu počas sviatku je 8,00 €

Zmena jedálneho lístka je vyhradená!

Pondelok - 28. apríla 2025

Polievka 0,33l Kuracia čínska s rezancamial. 1,3,9
Menu 1 130/100/100 Bravčová rolka plnená slaninkou a sušenou slivkou, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, jemne pikantná slivková omáčkaal. 1
Menu 2 130/220/50 Chrumkavý kurací rezeň v panko strúhanke, pečené zemiaky s maslom a vňaťkou, tzatzikyal. 1,3,7
Menu 3 400 Domáce bryndzové halušky so slaninkou a cibuľkou, zákvasal. 1,3,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s grilovaným údeným oštiepkom, medový dip, bagetaal. 7

Utorok - 29. apríla 2025

Polievka 0,33l Gulášová, chliebal. 1
Menu 1 130/200 Hovädzí plátok v kôprovej omáčke, domáca parená knedľaal. 1,3,7
Menu 2 130/220 Kurací stehenný plátok s plnkou a syrom, omáčka 4 korení, pečené zemiakyal. 1,3,7
Menu 3 400 Francúzske zemiaky, čalamádaal. 1,3,7
Menu 4 350 Teplý batatovo cuketový šalát s kuracím mäsom, cherry, syr feta, bagetaal. 7

Streda - 30. apríla 2025

Polievka 0,33l Krémová polievka z medvedieho cesnaku, krutónyal. 1,7
Menu 1 130/100/100 Bravčové trhané pliecko v domácej zemiakovej lokši, dusená červená kapustaal. 1,3,7
Menu 2 130/100/100 Zapekané kuracie prsia s enciánom a brusnicami, 1/2 ryža, 1/2 americké zemiakyal. 1,7
Menu 3 400 Domáce dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a čokoládovým topingomal. 1,3,7
Menu 4 400 Cestovinový šalát s grilovanou panenkou, zelenina, mozzarelaal. 1,3,7

Štvrtok - 1. mája 2025

Polievka 0,33l Slepačí vývar s rezancamial. 1,3,9
Menu 1 130/100/100 Grilovaný bravčový plátok so slaninou a volským okom, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 1,3
Menu 2 130/220/50 Vyprážaný syr plnený šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčkaal. 1,3,7

Piatok - 2. mája 2025

Polievka 0,33l Kapustová s klobásou, chliebal. 1
Menu 1 130/200/50 Bravčový obrátený rezeň, zemiaková kaša, kyslá uhorkaal. 1,3,7
Menu 2 130/200 Kurací paprikáš zo stehien, kolienkaal. 1,3,7
Menu 3 150/200/50 Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatárska omáčkaal. 1,3,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s kuracím mäsom, brokolicou a vareným vajíčkom, bylinkový dip, bagetaal. 3,7

 

XXL menu

Počas celého týždňa:
Kuracie teriyaki s restovanou zeleninou na udon rezancoch, sezam (150/200)al. 1,3,7,11
Cena XXL menu je 9,00 €

Víkendové menu

Sobota - 3. mája 2025


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Grilovaný bravčový plátok so slaninou a volským okom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (130/100/100)al. 1,3
Pečené kuracie stehno na masle s plnkou, ryža, kompót (210/200/50)al. 1,3,7

Nedeľa - 4. mája 2025


Slepačí vývar s rezancami (0,33l)al. 1,3,9
Grilovaný bravčový plátok so slaninou a volským okom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky (130/100/100)al. 1,3
Pečené kuracie stehno na masle s plnkou, ryža, kompót (210/200/50)al. 1,3,7
Cena víkendového menu je 8,00 €

Pri objednaní len 1ks jedla účtujeme poplatok za dopravu € 1.
Pri objednaní dvoch a viac kusov je doprava grátis.