Obedové menu

Možnosť objednania alebo rozvoz obedového menu.
Telefonické rezervácie obedového menu v reštaurácií do 11,00 hod.
Telefonické rezervácie na rozvoz obedového menu do 8,00 hod.
na tel. čísle: 0940 565 784

Cena obedového menu v pracovnom týždni je 4,00 €
Cena obedového menu cez víkend a počas sviatkov je 5,00 €
Zmena jedálneho lístka je vyhradená!

Pondelok - 15. apríla 2019

Polievka 0,33l Šajtlava, chliebal. 1
Menu 1 120/80/80 Bravčové karé s moravským mäsom, 1/2 ryža, 1/2 hranolky, ozdobaal. 1
Menu 2 120/200/50 Kurací gordon bleu /niva, šunka/, zemiaková kaša, paradajkový šalátal. 1,3,7
Menu 3 150/150 Tortila s kuracím mäsom a zeleninou, syr, šalátal. 1,3,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s morčacím mäsom, niva, slanina, chilli dip, bagetaal. 7

Utorok - 16. apríla 2019

Polievka 0,33l Zeleninová s maslovými haluškamial. 1,7,9
Menu 1 120/160 Segedínsky guláš, knedľaal. 1,3,7
Menu 2 120/80/80 Kuracie rezance s lúpanými paradajkami a parmezánom, 1/2 ryža, 1/2 hranolkyal. 7
Menu 3 120/180/50 Pastiersky syr /šunka, šampiňóny/, hranolky, T.O.al. 1,3,7
Menu 4 350 Zeleninový šalát s grilovanými kuracími kúskami, 1x volské oko, dip, bagetaal. 3,7

Streda - 17. apríla 2019

Polievka 0,33l Cibuľová krémová, krutónyal. 1,3,7,9
Menu 1 120/200/50 Pečená krkovica s cibuľou a kyslou smotanou, americké zemiaky, uhorkaal. 7
Menu 2 120/160/50 Kurací BBQ špíz so zeleninou, ryža, ozdobaal. 1
Menu 3 350 Domáce dolky s lesným ovocím a kyslou smotanou, toping, ovocieal. 1,3,7
Menu 4 350 Listový šalát s mozzarelou a šunkou, balsamico, bagetaal. 7

Štvrtok - 18. apríla 2019

Polievka 0,33l Slepačí vývar s rezancamial. 1,3,9
Menu 1 120/160 Hovädzí námornícky guláš, ryžaal. 1
Menu 2 120/200/50 Kurací obrátený rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalátal. 1,3,7
Menu 3 350 Šampiňónové rizoto so syrom, kyslá uhorkaal. 7
Menu 4 350 Grilovaná zelenina s tofu syrom, bagetaal. 7